Çankaya Kombi Servisi

Çankaya Kombi Servisi olarak Çankaya ve bölgeleri olan bütün semtlerde kombi arızası, kombi bakımı, kombi servisi gibi tüm ihtiyaçlarınıza hızlı ve olumlu bir şekilde cevap vermekteyiz.
Yılların vermiş olduğu deneyim uzman ekip kadromuz ve ekipmanlarımızla kombi arıza durumlarınızda hemen hemen çoğu kombi marka ve modelinde servis işlemlerinizi garantili bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Çankaya Kombi Servisi Firmamızda servis işlemlerinde kombi üzerinde değişim ve veya tamir olmuş parçalar 1 yıl boyunca garantili olup 1 yıl içerisinde oluşabilecek herhangi bir sorunda hiçbir şekilde parça ücreti veya servis ücreti talep etmeden işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde çözmekteyiz. Çankaya Kombi Servisi, Ankara Çankaya Kombi Servisi, Çankaya Kombi Arıza sonuçlarından bizlere ulaşabilirsiniz.

Ankara Kombi Servisi ve Kombi Yedek Parça

Maalesef günümüzde kombi servisi adı altında gerekli iş deneyimine sahip olamadan sadece kullanıcıları dolandırmak maksadıyla servis işlemiyle uğraşan şahıslar bulunmaktadır. Arıza sebebi çok küçük olmasına rağmen kullanıcılara kombi üzerinde farklı arızalar çıkartarak ufak maliyetli işlemlerden yüklü miktarda para almaktadırlar.

Kaliteli ve garantili servis hizmetlerine uygun fiyatlara sahip olmak her kullanıcının hakkıdır. Önemli olan servis taleplerinde ev veya iş yerinize çağıracağınız servis işlemi ile ile uğraşan firmaları iyi bir şekilde araştırmak veya tavsiye üzerinden çağırmanızdır.

Ankara Kombi Petek Temizliği ve kombi bakımı

KOMBİ ARIZALARINDA GENEL OLARAK YAŞANAN SORUNLAR ÇÖZÜMLERİ

_Kombi bar seviyesi sürekli düşüyor veya yükseliyor kombi altından su damlatıyor ise bu durum genellikle bakım işlemi aksatılmış kombilerde yaşanmaktadır. Kombide su basıncının düşmesi veya yükselmesi çift eşanjör kombilerde genleşme tankı sorunudur. Genleşme tankınızın havası bitmiş veya delinmiş olabilir. Tek eşanjör kombilerde ise eşanjör delinmiş olabilir. Kombi Servisi Çankaya firmamızdan daha detaylı alabilirsiniz.

_Sıcak suyu açtığınız zaman petekleriniz ısınıyor ise bu durum genellikle çift eşanjör kombilerde 3 yollu vanasının, 3 yollu vana motorunun veya baypas sisteminin arızalı olduğunu gösterir. tek eşanjör kombilerde ise ana kart sorunlu olabilir. Çankaya Kombi Servisi sonucundan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

_Kombi kalorifer konumunda çalışıyor fakat sıcak su açıldığında ateşlemiyor ise kombi marka ve model durumlarına göre parça arıza sebepleri bulunmaktadır. Başlıca sebepleri sıcak su sensör arızası, akış türübünü arızası, akış şarteli arızası gibi parça sorunları olabilir. Detaylı bilgi için Ankara Çankaya Kombi Servisi sonucundan yardım alabilirsiniz.

_Kombi sıcak su kullanımında sıcak suyunuz sürekli gelirken birden soğuğa geçiyor ise kombinin baca aksamında,  hava prostadın da veya plaka ejanjör sisteminde bir sorun olduğunu göstermektedir. Bu açıklama kombi marka ve modeline değişkenlik göstermektedir.

_Kış mevsiminde kombiniz yeterli derecede yanıyor fakat petekleriniz istediğiniz ısıya ulaşmıyor ise bunun birçok sebebi bulunmaktadır. Başlıca sebepler kombi altında bulunan kalorifer filtresinin tıkalı olması, peteklerin kirli  olması veya kombinin sirkülasyon pompası, 3 yollu vana gibi parçaların görevlerini tam yapmaması anlamına gelmektedir. petek temizliği hakkında Kombi Servisi Çankaya firmamıza ulaşarak ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

_Kombiniz sürekli baca arızası veriyor ise bacalı tip kombilerde bacanın yeteri kadar atık gazı çekmediği veya baca limitinin arızalı olduğu anlamına gelir. Hermetik tip kombilerde ise elektronik kart arızası, fan motoru arızası, hava prosestat arızası veya bacada ek yerlerinde bir sorun olduğunun göstergesidir. Çankaya Kombi Servisi, Çankaya Kombi Arıza sonuçlarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çankaya Kombi Servisi, Ankara Çankaya Kombi Sevisi, Kombi Servisi Çankaya, Çankaya Kombi Arıza, Çankaya Kombi Bakımı